Ащы орамжапырақ асханасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Қырыққабатты ұсақтап тураңыз, пиязды жіңішке жарты сақинаға, бұрышты жолақтарға кесіңіз, сәбізді ірі үккіште үккіштен өткізіңіз. Қант пен тұзды сірке суы мен өсімдік майының қоспасында ерітіп, көкөністердің үстіне құйып, жақсылап араластырыңыз. Бір жарым күнге қалдырыңыз, содан кейін банкаларға салыңыз және тоңазытқышқа салыңыз. Бірден бар, ұзақ уақыт сақталмайды. қырыққабат 5 кг. пияз 1 кг. сәбіз 1 кг. тәтті бұрыш 1 кг. қант 350 г. тұз 4 ас қасық. л. өсімдік майы 400-500 мл үстел сірке суы (4,5%) 400 мл