Брюссель өскіндері Брюссель стилінде
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 500 г Брюссель өскіндері, 1 ас қасық май, 1 қырлы кесе ет сорпасы, 1 ас қасық кілегей, 1-2 сарысы, тұз, мускат жаңғағы. Тазартылған және жуылған қырыққабатты маймен сөндіріп, аздап тұздалған сорпаны қосып, жұмсақ болғанша пісіріңіз, қырыққабат күйіп қалмас үшін жиі шайқаңыз, үстіне үгітілген мускат жаңғағын себіңіз де, оттан алыңыз. Содан кейін сарысын кілегеймен араластырып, алынған қоспаны қырыққабаттың үстіне құйыңыз. Дереу үстелге қызмет етіңіз.