Кальмар мен анчоус қосылған пицца
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты30 минут
Өнімдер 400 г ашытқы қамыры, 3 тұздалған анчоус (шпраттар), 100 г қалың томат пастасы, 100 г моцарелла ірімшігі, 4 кішкене аршылған кальмар, 4 кішкене артишок өзегі (гүлді қырыққабатпен алмастыруға болады), 1 ас қасық. ұсақ зәйтүн қасық, зәйтүн майы, 1 ас қасық. кептірілген орегано қасық, ұнтақталған бұрыш.
Сипаттамасы (тағамдар: итальяндық) Пешті алдын ала қыздырыңыз. Қамырды қалыңдығы 1 см-ге дейін жайып, өсімдік майымен майланған қалыпқа салыңыз. Томат пастасын үстіне жағыңыз. Анчоустарды шайыңыз және құрғатыңыз. Сүйектерді алып тастау арқылы оларды бөліктерге бөліңіз. Кальмар тілімдері мен тілімдерге кесіңіз - ірімшік. Барлығын пиццаға орналастырыңыз, туралған артишок пен қара зәйтүн қосыңыз. Тұздамаңыз - анчоустың өздігінен тұзды болғаны жеткілікті, бірақ оны жақсылап бұрыштау керек. Зәйтүн майының жұқа тамшысын құйып, орегано себіңіз. Тұмшапеште 30 минут қуырыңыз, содан кейін қызмет етіңіз.