Жаңғақ сорпасы (тағамдар: грузин)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты20 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Тазартылған жаңғақтарды жақсылап ұсақтап тураңыз, майдалап туралған пиязды қосып, 0,5 стакан су құйып, сөндіріңіз, содан кейін 1 литр қайнаған суға құйыңыз, оған аздап сұйылтылған ұн қосылады. шарап сірке суы. Пісіру аяқталғаннан кейін 15-20 минуттан кейін майдалап туралған көк ақжелкенді, кинза мен аскөкті, тұзды салып, қайнатыңыз және оттан алыңыз. Сорпа ыдысында жұмыртқаның сарысын езіп, үздіксіз араластыра отырып, үстіне сорпаны құйып, сары май қосыңыз.