Беларуссиялық салқындатқыш
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Орташа қайнатылған қызылша - 1 дана., жаңа піскен қияр - 2 дана., 2-3 қатты пісірілген жұмыртқа, жасыл пияз - үлкенірек, аскөк - үлкенірек, тұз, ас қасық сірке суы, 1 литр қайнатылған және салқындатылған су, тағамдық мұз, қаймақ - бір порцияға ас қасық.
Сипаттамасы Қызылша мен қиярды ірі үккіштен өткізіп, майдалап туралған жұмыртқаны, туралған көк пиязды және аскөкті қосып, үстіне су, тұз құйып, сірке суын қосыңыз. Табақтарға құйыңыз, қаймақпен дәмдеңіз. Мұны окрошкамен салыстыруға болады, бірақ оны дайындау әлдеқайда жеңіл!