Майшабақпен толтырылған картоп (суретпен)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 1 кг. картоп, 200 г майшабақ, 2 ас қасық. өсімдік майының қасықтары, 2 пияз, 1 жұмыртқа, 0,5 кесе қаймақ, тұз, дәміне қарай дәмдеуіштер.
Сипаттамасы Картопты жақсылап жуып, қайнаған суға, тұзға құйып, жартылай дайын болғанға дейін пісіріңіз. Содан кейін қабығын аршып, үстіңгі жағын кесіп, өзегін қасықпен алыңыз. Өзегінен алынған целлюлозаны тазартылған майшабақ қосылған ет тартқыштан өткізіп, майдалап туралған пияз, хош иісті бұрыш, лавр жапырағы, шикі жұмыртқа, қаймақ қосыңыз. Мұның бәрін нокаутқа түсіру жақсы. Алынған тартылған етпен картопты толтырып, майға қуырып, қаймақ құйып, пешке пісіріңіз.