"Казанова" макарондары
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Анчоустарды шайыңыз және олардан сүйектерді алыңыз. Чили бұрыштары мен анчоустарды зәйтүн майына қуырыңыз, сонымен бірге барлығын шанышқымен езіңіз. Аршылған қызанақтарды, томат пастасын, зәйтүндерді қосып, араластырыңыз және баяу отта қайнатыңыз. Қызмет көрсету кезінде макаронды алынған тұздықпен құйыңыз. Қажетті өнімдер: 50 г анчоус, 50 мл зәйтүн майы, қызыл чили бұрышы (дәміне қарай), 250 г тазартылған қызанақ консервілері, 50 г қара зәйтүн, 1 шай қасық томат пюресі, 200 г макарон.