Жасыл бұршақ рецепті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Мен бүгін досымнан жасыл бұршақ рецептін алдым. Рецепт сынақтан өтті. Бұршақ салаттарға да, гарнирге де жарайды. Елена Заанариева 2:5030/421. 421 Сүттің піскен бұршақтарын суық суға жуып, эмальға салыңыз. кәстрөлге салып, суық сумен жабыңыз. Орташа отта қайнатыңыз және 15-20 минут қайнатыңыз. Ыстық бұршақты стерильді банкаларға салыңыз, дайындалған қайнаған суға құйыңыз, ораңыз. Құю құрамы: 1 литр су үшін - 30-40 гр. тұз, 15-20 гр қант, 150 гр (200 гр әуесқойлары үшін) 6% сірке суы.