Онигири
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Күрішті суға қайнатпаңыз, ол ұсақ емес, керісінше жабысқақ болады (бірақ пастада емес). Қолыңызға қайнатылған (әрине, салқындатылған) күрішті, үстіне тұздалған (қатты тұздалмаған немесе сіңдірілмеген) лососьдің кішкене тілімдерін, тұздалған треска уылдырығын немесе сүтті немесе кептірілген скумбрия/пеламидтің кішкене бөліктерін, тіпті лосось немесе тунецті қойыңыз. консервілерден, үстіне күріштің бір бөлігімен жабыңыз және ішіне салмасы бар тоқашты ораңыз. Колобокқа тұз қосыңыз (бұл тағам жолда, оны жақсы сақтау үшін тұздалған), оны күнжіт тұқымымен немесе құрғақ теңіз балдырының жапырағымен аздап дәмдеуге болады.