Ревеньден жасалған сорпа
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
ревень 5-6 парақ картоп 2-3 дана. су 2 литр сорпа текшелері 2-3 дана. қара бұрыш лавр жапырағы
Сипаттамасы Рубарбтың бірнеше жас жапырақтарын шайыңыз, әсіресе қалың тамырларды кесіңіз, кесіңіз. Бір-екі бульон текшесін қайнаған суға құйыңыз (негізінде, оны кәдімгі ет сорпасында да пісіруге болады, бірақ әдетте жазда әбігерге түсуге ерінесіз). Бір-екі картопты турап, ревеньмен бірге суға құйып, 20-30 минут қайнатыңыз, дайындығы картоппен тексеріледі. Қаласаңыз, сорпаны дәмдеуіштермен дәмдеуге болады. Қызмет көрсету кезінде қырыққабат сорпасы бар табаққа қатты пісірілген жұмыртқаның жартысын салыңыз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Ревеньден жасалған сорпа пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся ревень 5-6 парақ картоп 2-3 дана. су 2 литр сорпа текшелері 2-3 дана. қара бұрыш лавр жапырағы. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz