Свердловскіде көмірмен қуырылған сиыр еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сиыр еті - 250 г
пияз - 25 г
коньяк - 10 г
тұздық - 50 г
гарнир - 150 г
бұрыш
дәміне қарай тұз.
пияз - 25 г
коньяк - 10 г
тұздық - 50 г
гарнир - 150 г
бұрыш
дәміне қарай тұз.
Сипаттамасы Сиыр етінің целлюлозасын (жұмсақ кесектерін) ұзынша пішінді ірі кесектерге бөліп, 5 - 6 сағат маринадтаңыз, содан кейін шашлыкқа салып, дайын болғанға дейін көмірдің үстіне қуырыңыз. Гарнирге жаңа піскен көкөністер мен шөптерді ұсыныңыз. Ыстық тұздық тұздық ыдысында бөлек беріледі.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Свердловскіде көмірмен қуырылған сиыр еті пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся Сиыр еті - 250 г, пияз - 25 г, коньяк - 10 г, тұздық - 50 г, гарнир - 150 г, бұрыш, дәміне қарай тұз.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz