Свердловскіде көмірмен қуырылған сиыр еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Сиыр еті - 250 г, пияз - 25 г, коньяк - 10 г, тұздық - 50 г, гарнир - 150 г, бұрыш, дәміне қарай тұз.
Сипаттамасы Сиыр етінің целлюлозасын (жұмсақ кесектерін) ұзынша пішінді ірі кесектерге бөліп, 5 - 6 сағат маринадтаңыз, содан кейін шашлыкқа салып, дайын болғанға дейін көмірдің үстіне қуырыңыз. Гарнирге жаңа піскен көкөністер мен шөптерді ұсыныңыз. Ыстық тұздық тұздық ыдысында бөлек беріледі.