Табиғи түрдегі мидиялар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 3 кг мидия, 50 г сәбіз, 30 г пияз, 30 г сары май, ақжелкен, тимьян, лавр жапырағы.
Сипаттамасы (тағамдар: французша) Тек жақсы жабылған мидияларды пайдаланыңыз. Оларды тазалаңыз, бірнеше суда жақсылап шайыңыз және суды ағызыңыз. Ақжелкенді, бұрышты, сәбізді, пиязды, тимьянды, лавр жапырағын және сары майдың бір бөлігін қосып, мидияларды аздап суға пісіріңіз. Мидиялар ашыла бастағанда, лақтыру оларды мезгіл-мезгіл кастрюльге салыңыз. Ет ағарған кезде қызмет етіңіз.