Индонезиялық балық индонезиялық балық)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Күрішті тұзды суға қайнатыңыз, 1/2 пиязды текшелерге бөліп, ашық алтын түске дейін қуырыңыз. Кішкене тауық сорпасын қосыңыз. Күріштің үстіне суық су құйыңыз, судың ағып кетуіне жол беріңіз, тұздықпен араластырыңыз, тұз қосып, қыздырыңыз. Балық филесін 10 бөлікке бөліп, лимон шырынын себіңіз, жарты сағатқа қойыңыз, содан кейін дайындалған балықтың бөліктерін тұздап, кілегейге батырыңыз да, ұнға ораңыз. Алтын қоңыр қабық пайда болғанға дейін майдың көп мөлшерінде қуырыңыз. Күрішті қуырылған бананның жартысы мен пияз сақиналарымен безендіріп, балыққа кетчуп соусын қосыңыз.