Асшаян қосылған күріш
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 0,5 кг аршылған жуылған асшаян, 1 қызыл туралған пияз, 1 туралған болгар бұрышы, 2 ас қасық. туралған ақжелкен қасықтары, 1 аршылған туралған қызанақ, 6 ас қасық. қасық май, 0,7 кг күріш, 0,5 кесе кокос сүті (0,5 кесе сүтке араластырылған 30 г қуырылған және ұнтақталған жержаңғақ алмастыруға болады), тұз, бұрыш, зира.
Сипаттамасы (тағамдар: Эквадорлық) Күрішті пісіретін кастрюльге май құйыңыз, қыздырыңыз және асшаяндарды қосыңыз. Асшаяндар қызғылт түске айналғанша қуырыңыз. Пияз, бұрыш, ақжелкен, қызанақ, тұз, бұрыш, зира қосып, қайтадан қуырыңыз. Күрішті жуыңыз және сұрыптаңыз, қуыруға салыңыз. Содан кейін қайнаған суды сол жерге қосыңыз. Күріш мөлшері ұлғая бастағанда кокос сүтін қосыңыз. Қызмет көрсетер алдында бәрін жақсылап араластырыңыз.