Кальмардан жасалған шарлар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 1 кг. Кальмар, 2 жұмыртқа, 3 ас қасық. Ас қасық ұн, тұз, бұрыш. Кальмарды пленкалардан тазартып, қайнаған суға қайнатыңыз, содан кейін шарлар үшін жеткілікті тіктөртбұрыштарға кесіңіз. Жұмыртқадан, ұннан және сүттен қамыр жасаңыз. Шарларды шайқаңыз, тұз бен бұрыш себіңіз, қамырға батырыңыз және қыздырылған өсімдік майына арналған табада екі жағынан қуырыңыз. Қуыру кезінде шарлар түтікке айналуы мүмкін - қорқынышты емес. Оларды ыстық күйінде берген дұрыс.