Қантсыз тосап
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Шелектің жартысына дейін су құйыңыз, түбіне матаның бір бөлігін салыңыз. Жидектер мезгіл-мезгіл шайқалып, құмыраға тығыз салынады. Құмыраны шелекке, ал шелекті пешке саламыз. Жидектер көп ұзамай өз шырынын шығарады және өз шырынында қайнатылады. Олар шөгеді, және сіз құмыраға жаңа піскен жидектерді қосуыңыз керек. Жидектерді соңғы толтырғаннан кейін, банка толығымен джеммен толтырылған кезде, біз оны қақпақпен жауып, тағы бір сағат қайнатамыз. Содан кейін оны орап, аударыңыз, суытыңыз. Қалыпты жағдайда сақтау керек. Үш литрлік ыдысқа шамамен бір шелек жидек кетеді. Кептеліс қою, пирогтарға толтырғыш ретінде қолданылады, қантты тұтыну кезінде қосу керек.