Маринадталған бұрыш
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты30 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Тәтті бұрыштарды жақсылап жуыңыз, қайнатыңыз және тұқымдарды алып тастаңыз. Көкөністерді шыны ыдыстарға толығымен салуға немесе кесектерге кесуге болады. 1 литр суға тұзды ерітінді дайындау үшін 1 ас қасық алыңыз. л тұз, 1 шай қасық. (жоғарғы жағымен) қант, 1 шай қасық. лимон қышқылы. Қайнағанға дейін жеткізіңіз. Әр банкаға сарымсақ түйірін, кәдімгі және қалампыр бұрышының бірнеше бұршағын, лавр жапырағын және желкек тамырының бір бөлігін қосыңыз. Ыстық тұзды ерітіндіні банкаларға құйыңыз. Олардың әрқайсысына 1 шай қасық қосыңыз. соя немесе күнбағыс майы. Банкаларды қақпақтармен жабыңыз және 30 минут бойы пастерлеңіз.