Орамжапырақ орамдары
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Қолыңызға әткеншекті (жас, жұмсақ жасыл қырыққабатты қолданған дұрыс) алыңыз да, оны абайлап тазалаңыз. Содан кейін қырыққабат жапырақтарына қайнаған су құйыңыз, сәл жұмсарғанша тұрыңыз. Осы уақытта сіз жұмыртқаны араластырғышпен немесе шайқауышпен ақуыздармен және сарысымен бірге қою, біртектес массаға дейін ұрып, дәміне қарай тұз қосып, майдалап туралған жаңа піскен шөптерді ұрылған жұмыртқаға құйыңыз (мұнда кім қайсысын жақсы көреді). Жасыл желектердің саны шектелмейді. Қамыр дайын болған кезде біз қырыққабат жапырақтарын алып тастаймыз, оларды құрғақ майлықпен аздап сүртеміз, жұмыртқа қоспасымен жомарттықпен жағамыз және ештеңе төгілмеуі үшін мұқият орап аламыз (кез келген орау дизайны). Осы уақытқа дейін пеште қайнаған өсімдік майы бар таба болуы керек. Біз орамдарды қайнаған майға батырамыз (орамдардың жартысы батып кетуі үшін жеткілікті мөлшерде май болуы керек) және оларды қызарғанша қуырамыз. ақбас қырыққабат 1 бас қырыққабат (ұсақ) жұмыртқа 4-5 дана. көптеген жасыл және әр түрлі өсімдік майы тұзы