Араб тіліндегі Кус-кус
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Бумен пісіруге арналған 1 кг тары немесе ұсақталған бидай, 250 г май, кастрюль алыңыз. Жарманы маймен араластырыңыз, диаметрі 3 - 4 см дөңгелек шарлар жасаңыз. Оларды кастрөлдің жоғарғы жағына бүктеңіз. Төменгі жағына қайнаған су құйып, ең төменгі отқа қойыңыз. 60 - 70 минуттан кейін. шарлар дайын. Ет тұздығы үшін қой еті ең қолайлы, бірақ тауық еті немесе күркетауық етін пайдалануға болады. Етті 4 - 5 см текшелерге кесіңіз, қуырыңыз, аздап су қосып, алынған тұздықта қайнатыңыз. Етпен бірге сәбіз, үрме бұршақ, картоп, цуккини және баклажан бұқтырылады (маринадталған да қолайлы). Тұздық пен шарлар қазірдің өзінде тәрелкеде араласады.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Араб тіліндегі Кус-кус пошаговый рецепт с фото. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz