Итальян тіліндегі лазаньялар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 300 гр. жас қозының немесе бұзаудың целлюлозасы 200 гр. шикі ысталған ветчина 1 сәбіз, 1 пияз, балдыркөк тамыры 200 гр. май, 1/4 л. кілегей 1 стакан ақ шарап, аздап ұн 4 жұмыртқа, үгітілген пармезан тұзы мен бұрыш, мускат жаңғағы. Етті ветчина, сәбіз, пияз және балдыркөкпен бірге ет тартқыштан өткізіңіз. Алынған массаны 200 гр қуырыңыз. сары май, кілегей және шарап. Тұздыққа ұнды, жұмыртқаны және бір уыс үгітілген пармезанды қосыңыз. Тұз, бұрыш себіңіз, мускат жаңғағын қосыңыз. Лазаньяларды тұзды суға қайнатыңыз. Пісіру парағын маймен майлаңыз. Кезектесіп, өрмелеу қабатын және тұздық қабатын жайыңыз. соңғысы өрмелеу қабаты болуы керек. Үстіңгі қабатты сары маймен майлап, үгітілген пармезан ірімшігіне себіңіз. Пешке 20 минутқа қойыңыз.