Рим тілінде
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты30 минут
Өнімдер
Сипаттамасы РИМ СТИЛІНДЕГІ ПИЦЦА 4 адамға арналған ДӘСТҮРЛІ ПЕШ: 250 гр. бидай ұны 10 гр. ағызу. сары май 1 литр сүт Тұзы мен бұрыш 10 ас қасық. Пармезан ірімшігінің қасықтары 3 жұмыртқа Ірімшікке себіліп, үстіне еріген сары май құйылады. Пешті 200-ге дейін қыздырыңыз". Ескерту шамы сөнген кезде пісіру парағын еденге қойыңыз.2-ден 30 минутқа дейін, аударуды ұмытпаңыз. Сүтті бір шымшым тұзбен қайнатыңыз, ұнға құйыңыз, жақсылап араластыра отырып, 10 минут қайнатыңыз. Дайын болған кезде 30 гр қосыңыз. май, 5 ас қасық. пармезан ірімшігінің қасықтары, 3 сарысы (кезекпен), тұз және бұрыш. Сары майды аздап ерітіңіз. Пісіру қағазын немесе науаны аздап майлап, қалыңдығы 1 см -ден аспайтын етіп өнімді жайыңыз. Салқындатыңыз, стақанмен кішкене шеңберлерді кесіңіз де, бұрын маймен майланған пісірме табаққа салыңыз.