Латыш тіліндегі қамырдағы балық
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты6 минут
Өнімдер
Сипаттамасы 750 г балық, 2 кесе ұн, 1 ас қасық өсімдік майы, 3 жұмыртқаның белка, дәміне қарай тұз. Тұздық үшін: 1/2 кесе лимон шырыны, 1 ас қасық өсімдік майы, бұрыш, дәміне қарай тұз. Балық филесін кішкене бөліктерге бөліп, тұздықпен себіңіз де, 1 - 2 сағатқа қалдырыңыз. Тұздықты дайындау үшін өсімдік майына лимон шырынын, 3 жұмыртқаның ағын, дәміне қарай тұз қосыңыз. Қамырды судан, ұннан, өсімдік майынан және тұздан дайындаңыз, оған шайқалған белки енгізіңіз. Балық кесектерін қамырға батырып, қуырғышта 4 - 6 минут ішінде Т = 160 кезінде қуырыңыз.