Кәдімгі тауықтың аяқтары алынады. Ішкі жағынан
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер аяқтары 5-6 дана. жұмыртқа 2-3 дана. сүт 1 стакан сарымсақ 3-4 тіс
Сипаттамасы олардың иілуіне сүйектен максималды етті біртіндеп алып тастайтындай етіп кесу жасалады. Мұндай дайындамалар үстінде еті бар тері түрінде алынады. Сонымен қатар, біз тағы екі нәрсені жасаймыз: біз жеңіл омлет дайындаймыз (тек сүт қосылған жұмыртқа) және сүйектерді қалған ет пен шеміршекпен қайнатамыз. Содан кейін біздің дайындамалар сөмкелер түрінде тігіледі (жіптермен), онда біз қазірдің өзінде дайындалған омлетті саламыз (егер сіз сарымсақ қоссаңыз, дәмі эфирлік болады) және соңында дайындаманы тігеміз. Мұндай шикі орамдардың кейбір саны сол "Сүйек" сорпасында (жақсырақ сүйектермен бірге) шамамен он бес минут қайнатылады. Бұл кезде пеш шамамен 200 С дейін қызады. Біз оған қайнатылған орамдары бар табаны саламыз (сары майдың бір бөлігін салуға болады). Алтын қыртысы пайда болғаннан кейін оны алып тастауға болады.