Саңырауқұлақ консервілері
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты15 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Тазартылған, жуылған саңырауқұлақтар кесіліп, қайнатылады (құбырлы - 10 - 15 мин. шантереллалар, бал саңырауқұлақтары және басқалары - 25-30 минут.) дәміне қарай тұз бен дәмдеуіштер қосып. Содан кейін ыстық саңырауқұлақтарды банкаларға салып, олардың әрқайсысына күшті сірке суы эссенциясын (жарты литрлік банкаға - 5-7 см^) құйып, ағаш қасықпен араластырады. Банкалар қайнаған суға 25-30 минут зарарсыздандырылады. және тығындалған.