Шоколад қосылған Пасха
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Жаңа сүзбе 2 кг, шоколад 200 г, қант ұнтағы 200 г, қаймақ 2 стақан, сары май 200 г, тәтті жемістер 1 стақан.
Сипаттамасы Шоколадты үккіштен өткізіңіз немесе пышақпен сүртіңіз, қант ұнтағымен араластырыңыз да, бір жаққа қойыңыз. Содан кейін сүзбені алыңыз, електен сүртіңіз, сары май мен қаймақпен араластырыңыз, жақсылап араластырыңыз, сүзбеге бір стақан туралған қантталған жемістерді, қант ұнтағы қосылған шоколадты құйыңыз да, массаның түсі біркелкі болатындай етіп бәрін араластырыңыз. . Барлығын жұқа шүберекпен (муслин немесе дәке) жабылған пішінге бүктеп, суыққа шығарып, қысымның астына қойыңыз. Бір жарым тәуліктен кейін Пасханы қалыптан алып тастаңыз және үстелге қызмет етіңіз. Пасханы жаңа піскен немесе консервіленген жемістермен безендіруге болады. Қанша порция үшін: 10.