Ванильді Пасха
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Сүзбе 600 г, кілегей 3 стакан, қант 1 стакан, ваниль жарты таяқша.
Сипаттамасы Жақсы сығылған сүзбе електен сүртіледі, оған кілегей біртіндеп құйылады, араластырылады, майлыққа 12 сағатқа оралады, майлық түйіндерге байланады және ашыту нәтижесінде пайда болған сарысудың ағып кетуіне мүмкіндік беру үшін ілінеді. Содан кейін сүзбеге бір стақан қант, ұсақталған ваниль қосылады және бәрі мұқият араластырылады. Осыдан кейін, сүзбе жұқа шүберекпен қапталған ыдысқа салынып, тақтаймен жабылады және қысыммен жарты сағатқа қойылады. Жарты сағаттан кейін Пасханы пасхадан мұқият алып тастайды, матадан босатады, табаққа салады және үстіне жасанды гүлмен безендіреді. Жасанды гүлдердің орнына қант гүлдерін немесе жеміс кесектерін қолдануға болады.