Тирасполь стиліндегі қияр
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 4 порция емес. Ет (жақсырақ бел) - 600 г. шошқа майы - 40 г. сарымсақ - дәміне қарай 4 бас, тұз, қара бұрыш.
Сипаттамасы Етті жақсылап шайқаңыз, 8 бөлікке бөліңіз, сүйектерді бөліңіз. Сарымсақты шошқа майымен бірге сүртіңіз, тұз бен қара бұрыш қосыңыз, араластырыңыз. Еттің әр бөлігін осы массамен майлап, қияр түрінде орап, қуырыңыз. Гарнир қуырылған картоп, көкөністер (қызанақ, қияр, жасыл бұршақ, сәбіз, қызыл бұрыш, жасыл пияз) болуы мүмкін.