Балықтан жасалған зразалар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 300 гр. балық. 2 тілім ақ нан. 4 ас қасық. қасық сүт. 1 ас қасық. қасық нан үгіндісі. дәміне қарай тұз.
Сипаттамасы Бұрын сүтке малынған балық филесі мен нанды ет тартқыштан өткізіңіз. Алынған массаны әр бөліктен қалыңдығы 1 см болатын шыныаяқтарды алатындай етіп бөліңіз, оның ортасына салманы (туралған қуырылған пияз, қатты пісірілген жұмыртқа, қияр, бұрыш және тұз) салыңыз. Содан кейін шеңберлердің шеттерін біріктіріп, нан үгіндісіне орап, сопақ пішінін беріп, қуырыңыз. Зразаларға қайнатылған картоп, жасыл пияз және томат тұздығы қосылады.