Жарты литрлік банка қаймақ алыңыз, лимонды сығыңыз,
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы жасылдарды ұсақтап тураңыз (мен кинза, рейган, кейде эстрагон саламын), майдалап туралған пиязды немесе кішкене сарымсақты қосуға болады - кім нені жақсы көреді. Дәмдеуіштер (сіздің қалауыңыз бойынша) және бір ас қасық Вустершир соусы (бұл өте қою қоңыр сұйықтық - қазір барлық жерде сатылады және тек етпен ғана емес жақсы). Алайда, егер атау сізді қорқытса, онсыз жасаңыз. Ойлан, Вустершир соусы! Қолыңнан келгенді жақсылап араластырып, осы іспен біздің жұмсақ жұмыртқаны толығымен жауып тұратындай етіп құйып, бөлме температурасында алты сағатқа қалдыр. Осыдан кейін, сіз гриль сөресінде немесе пеште жұмсақ жұмыртқаны тұтастай қуыруға болады (одан қаймақ қалдықтарын шайқамай). Шамадан тыс кептірмеңіз - жұмсақ ет, әсіресе осылайша өңделген, тез қуырылады.