"Тәтті және қышқыл муза" пирогы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 1 ас қасық. айран немесе қаймақ 1 жұмыртқа 13 ас қасық. слайдсыз ұн қасықтары 1 лимон 2 алма 1 ас қасық. қант Ұнды, айранды (қаймақ) және жұмыртқаны араластырады. Қамырды екі бөлікке бөлеміз және жұқа торттарға жайамыз. Терісі бар лимонды қантпен бірге ет тартқыштан өткіземіз. Алынған қоспаны бірінші тортқа, ортасына қарай жайыңыз. Алманың жұқа тілімдерін кесіп, шетінен сәл шегініп, шеңбер бойымен жайыңыз. Содан кейін біз мұның бәрін басқа тортпен жабамыз, қамырды бүйірлеріне қысамыз. Үстіне қант ұнтағын себіңіз. Қамырдың үстіңгі қабатын шанышқымен бірнеше рет тесіп, тортты пешке саламыз. "Муза" қызарған кезде, сіз үстелге қызмет ете аласыз