Ананас қосылған тауықтың төс еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 4 тауықтың төс еті, 1 банка консервіленген ананас, 1 ас қасық. карри дәмдеуіштерінің қасық, 1 ас қасық. лимон шырынын қасық, 1 ас қасық. өсімдік майының қасық.
Сипаттамасы Пышақтың ұшымен қалта жасау үшін тауықтың төс еті қалыңырақ болатын көлденең тілік жасаңыз. Кеседе ұсақталған ананас, карри және лимон шырынын араластырыңыз. Бұл қоспаның жартысы дайын тағаммен бірге қызмет ету үшін бір жаққа қойылуы керек. Қалған қоспаға өсімдік майын құйыңыз. Әр емшектің қалтасына бір шай қасық қоспаны салыңыз. Қоспаның қалған бөлігін кеудеге үстіңгі жағымен жағыңыз. Тұмшапеште орташа температурада пісіріңіз, мезгіл-мезгіл айналдырып, жеңіл алтын қоңыр қабық пайда болғанға дейін. Кеуделерді табаққа салыңыз, лимон тілімдерімен безендіріңіз.