Қуырылған неміс стиліндегі жұмыртқалар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер жұмыртқа - 5 дана. ірімшік - 200 г. қыша - 1 ас қасық.л. тұз, қара бұрыш өсімдік майы - 300 г.
Сипаттамасы Жұмыртқаны қатты қайнатыңыз, содан кейін жартысын кесіңіз, сарысын алыңыз және бір ас қасық қышамен араластырыңыз. Тұз қосып, қара бұрыш қосып, белки осы қоспамен толтырыңыз. Жұмыртқалардың жартысын сіріңке таяқшаларымен ұсақтаңыз. Бөлек, кеседе шикі жұмыртқаны жарып, оған толтырылған жұмыртқаны батырыңыз. Осыдан кейін жұмыртқаны үгітілген ірімшікке ораңыз. Содан кейін - қайтадан жұмыртқа мен нан үгіндісіне. Қайнаған майға үш минут бойы қуырыңыз. Қаймақ немесе майонезбен бірге қызмет етіңіз.