Құлпынай мен безе қосылған Париж құймақтары
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты30 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Қамырдың қартаюы ЗО мин 280 ккал бір порцияда Сүт пен жұмыртқаны жақсылап араластырыңыз. Араластыра отырып, ұн мен 1 ас қасық қосыңыз. бір қасық қант. Қамырды 30 минутқа қалдырыңыз. Пешті 250° дейін белгілеңіз. Құлпынайларды абайлап жуыңыз, құрғатыңыз және мұқият екіге бөліңіз. 2. Ақуызды қанттың қалған бөлігімен шайқаңыз. Еріген сары майға 8 құймақ пісіріңіз. 3. Декорация үшін бірнеше құлпынай қалдырыңыз. Қалған құлпынайларды құймақтың үстіне жайыңыз. Құймақтарды екіге бүктеңіз. 4, Барлық 8 құймақты отқа төзімді қалыпқа ауыстырыңыз. Кондитерлік қапты мұқият шайқалған ақуызбен толтырыңыз және массаны құймаққа сығыңыз. 5. Отқа төзімді пішінді құймақпен бірге пешке 2 минутқа қойыңыз. Табаққа екі-бірден салыңыз. Қант ұнтағын себіңіз де, қалған жидектермен безендіріңіз.