Етпен толтырылған картоп. (беларусь тағамдары)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер ірі картоп - 4 дана. сиыр еті - 400 гр. пияз - 3 дана. томат пастасы - 4 ас қасық сәбіз - 2 дана. ұн - 3 ас қасық май - 5 ас қасық қаймақ - 0,5 кесе
Сипаттамасы Тазартылған картопта ойықпен немесе пышақпен тесік жасаңыз, тартылған етті пісіріп, онымен тесіктерді толтырыңыз. Содан кейін қуырыңыз, терең табаққа салыңыз, қаймақпен аздап құйыңыз және пеште дайын болғанға дейін жеткізіңіз. Қызмет көрсету кезінде шөптерге себіңіз де, картопты пісіретін маймен араластырылған қалған қаймақтың үстіне құйыңыз.