ПЕТРОВСКИЙ КВАСЫ
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Дайындалған сусынды ыдыстарға құйып, суыққа қойыңыз. "Петровский квасына" ет тағамдарымен бірге қызмет еткен дұрыс. Қажет болса, оған дәмдеуіштер, аздап кептірілген жалбыз қосуға болады. Қара бидай нанын жіңішке тілімдерге бөліп, оларды пеште немесе пеште қызарғанша құрғатыңыз. Крекерді 800 г қабылдау керек, оларды 4 литр құйыңыз. қайнаған суға салып, 2 сағатқа қойыңыз. Содан кейін електен сүзіңіз. Дәміне қарай 20-25 г ашытқы мен қант қосыңыз (шамамен -0,5 кг). Алынған квасты шамамен 5-6 сағат ашыту керек. Дайын сусынға 100 г араластырылған 100 г үгітілген желкек қосыңыз. иә.