Апельсин қабығынан жасалған сусын
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты2 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Қабықтарды қайнаған суға 12 сағат салып қояды. Қартаюдан кейін оларды ет тартқыштан өткізеді, ал қант суға салынып, отқа қойылады. Ол қайнай бастағаннан кейін ұнтақталған қабықтарды қосып, 1- 2 минут қайнатыңыз, оттан алыңыз және 12 сағат талап етіңіз. Инфузия сүзіледі, қышқылмен дәмделеді, бірнеше минут қайнатылады және бөтелкеге құйылады. Қызмет көрсетер алдында шамамен 1% қатынасында суық қайнаған сумен сұйылтылған концентраттың бір түрі алынады:8. Сусынның дәмі апельсин шырынынан еш айырмашылығы жоқ. Қабықтары 4-5 сары апельсин, 1,5 л су, 1 кг қант, дәміне қарай лимон қышқылы.