Сәбіз печеньесі
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Жақсылап жуылған сәбізді тұзды суға пісіріп, қабығын аршып, ет тартқыштан өткізіп, електен сүртіңіз. Бұл массаға қант, май, жұмыртқа, лимон қабығын салыңыз, бәрін жұмсақ болғанша шайқаңыз. Ұнды қосып, қалыңдығы 1 см тортты илеңіз және жайыңыз.Печеньені ұсақтап тураңыз, сары маймен майланған параққа салыңыз да, пеште 10-20 минут 250 гр температурада пісіріңіз.1 кг үшін. сәбіз: 2 кесе ұн, 2 кесе (мүмкіндігінше аз) қант, 4 жұмыртқа, 2 ас қасық. л сары май, 1 лимон.