"Шурочка" торты
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
4 сарысы
120 г. қант
30 г. какао
90 г. мейіз
90 г. ұнтақталған жаңғақ
7 ақуыз
ал крем үшін 3 сарысы
130 г. қант ұнтағы
30 г. какао және 200 г. майлар.
120 г. қант
30 г. какао
90 г. мейіз
90 г. ұнтақталған жаңғақ
7 ақуыз
ал крем үшін 3 сарысы
130 г. қант ұнтағы
30 г. какао және 200 г. майлар.
Сипаттамасы Сарысын қантпен көбікке ұрып, какао, мейіз, ре - хи қосып, белки бөлек ұрып, массаға қосу керек. Алынған балшықтан 2 торт пісіреді. Кремді дайындау үшін сарысын ұнтақпен (қант :)) араластырып, какао қосу керек, сосын майды миксермен шайқау керек
Ұқсас тағамдар
Как приготовить "Шурочка" торты пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся 4 сарысы, 120 г. қант, 30 г. какао, 90 г. мейіз, 90 г. ұнтақталған жаңғақ, 7 ақуыз, ал крем үшін 3 сарысы, 130 г. қант ұнтағы, 30 г. какао және 200 г. майлар.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz