Зальцбургтік нокерлн
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 80 г сары май, 3 жұмыртқа, 30 г қант ұнтағы, 30 г ұн, 3 ас қасық сүт. Ванильді тұздық: 2 сарысы, 1 ас қасық картоп ұны, 80 г қант, 1 пакет ванильді қант, 0,5 л сүт.
Сипаттамасы Сары майдың жартысын, сарысын және қант ұнтағын 0,5 сағат бойы шайқаңыз, сосын еленген ұн мен шайқалған ақуызды қосыңыз. Қалған майды табада ерітіп, дайындалған қамырды сол жерге құйып, сүт қосып, табаны алдын ала қыздырылған пешке салыңыз. Жоғары температурада бірнеше минут пісіріңіз. Қамыр көтерілгенде - ол бос болуы керек - оның ортасына ас қасықпен ойық жасаңыз, нокернді қыздырылған табаққа салыңыз, шегінісін жоғары қаратып, ванильді тұздықтың үстіне құйыңыз және десертке қызмет етіңіз. Тұздықты келесідей дайындаңыз: сарысын картоп ұнымен, қантпен және ванильді қантпен араластырыңыз, аздап суық сүтпен сұйылтыңыз, қайнаған сүттің қалған мөлшеріне құйыңыз және қалың масса алынғанша бу ваннасында шайқаңыз.