Курабье
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты10 минут
Өнімдер 1 кг өнімге: Жоғары сортты ұн - 600 г, қара өрік майы. - 350 г, бір жұмыртқаның ақуызы, алма немесе өрік пюресі - 30 г, дәміне қарай тұз.
Сипаттамасы Ағызу. сары майды қантпен жақсылап сүртіңіз, біртіндеп ақуыз мен еленген ұнды қосыңыз. Барлығын араластырыңыз. Содан кейін қамыр тісті сабаны бар кондитерлік қапшықта поло- өмір сүреді және оны түймедақ тәрізді ыстық табаққа сығып алады, оның ортасына алдын ала қыздырылған картоп пюресі салынады. Курабияны 250С температурада 10 минут пісіріңіз.