"Земелах" печеньесі
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Қамыр: 500 г ұн, 250 г сары май, 250 г қант, 2 жұмыртқа, 2 ас қасық. л. сүт, ванилин қалауыңыз бойынша.
Сипаттамасы Сары майды жұмыртқамен, сосын қантпен және барлығын жақсылап сүртуден бастап, біртіндеп ұн қосып, қамыр илеңіз. Қамырды қалыңдығы қалауыңыз бойынша анықталатын қабатқа жайыңыз, печеньені қалыптармен кесіңіз немесе алмазға кесіңіз, сатып алынғандай, үстіне қант себіңіз. ұнтақ және 10 г даршын. Мен сондай -ақ қамырға аздап сода / разрыхлитель қостым, ал ұнтақ болмағандықтан печеньеге түйіршіктелген қант қосылған даршын қоспасын себдім (мен оны көбірек алдым).