Жүгері ұнынан жасалған торт
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Сары май 125, шошқа майы 125, қант 150, жұмыртқа 2 дана., жүгері ұны 250, бидай ұны 250
Сипаттамасы Сары май мен шошқа майы ериді және салқындатылады, жұмыртқа мен еленген ұн енгізіледі, жақсылап иленеді және 1 сағатқа қалдырылады. Содан кейін қамырдан жұмыртқа көлеміндей дөңгелек, ұзынша түйіршіктер пішінделеді, майланған пісірме табаққа салынады, әр кесектің ортасында кішкене ойық жасалады, пісірме табақ пешке қойылады және орташа температурада пісіріледі. ашық сары түске дейін. Қызмет көрсетер алдында пирожныйлар қантталған жемістермен, компот жемістерімен және ванильді кілегеймен безендірілген.