Жүгері ұнынан жасалған торт
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сары май 125
шошқа майы 125
қант 150
жұмыртқа 2 дана.
жүгері ұны 250
бидай ұны 250
шошқа майы 125
қант 150
жұмыртқа 2 дана.
жүгері ұны 250
бидай ұны 250
Сипаттамасы Сары май мен шошқа майы ериді және салқындатылады, жұмыртқа мен еленген ұн енгізіледі, жақсылап иленеді және 1 сағатқа қалдырылады. Содан кейін қамырдан жұмыртқа көлеміндей дөңгелек, ұзынша түйіршіктер пішінделеді, майланған пісірме табаққа салынады, әр кесектің ортасында кішкене ойық жасалады, пісірме табақ пешке қойылады және орташа температурада пісіріледі. ашық сары түске дейін. Қызмет көрсетер алдында пирожныйлар қантталған жемістермен, компот жемістерімен және ванильді кілегеймен безендірілген.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Жүгері ұнынан жасалған торт пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся Сары май 125, шошқа майы 125, қант 150, жұмыртқа 2 дана., жүгері ұны 250, бидай ұны 250. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz