Жүгері ұнынан жасалған торт (тағамдар: Чили)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Сары май мен шошқа майы ерітіліп, салқындатылады, жұмыртқа, қант және еленген ұн енгізіледі, жақсылап иленеді және бір сағатқа қалдырылады. Содан кейін қамырдан жұмыртқа көлеміндей дөңгелек, ұзынша түйіршіктер пішінделеді, майланған пісірме табаққа салынады, әр кесектің ортасында кішкене ойық жасалады, пісірме табақ пешке қойылады және орташа температурада пісіріледі. ашық сары түске дейін. Қызмет көрсетер алдында пирожныйлар қантталған жемістермен, компот жемістерімен немесе ванильді кілегеймен безендірілген.