"Тасбақа" торты
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты30 минут
Өнімдер
Біз 7 жұмыртқа
2 кесе қант
1 шай қасық сода
2
5 кесе ұн аламыз
араластырамыз
30 минут қоя тұрамыз. Біз келесідей пісіреміз: Парақтарды аламыз
оларды сары маймен майлаймыз
қамырды ас қасықпен жағамыз. Ол таралып
тасбақаның болашақ "
қабығының"
жұқа дөңгелек қабыршақтарын құрайды. Біз парақтарды пирожныйлармен пісіреміз.
2 кесе қант
1 шай қасық сода
2
5 кесе ұн аламыз
араластырамыз
30 минут қоя тұрамыз. Біз келесідей пісіреміз: Парақтарды аламыз
оларды сары маймен майлаймыз
қамырды ас қасықпен жағамыз. Ол таралып
тасбақаның болашақ "
қабығының"
жұқа дөңгелек қабыршақтарын құрайды. Біз парақтарды пирожныйлармен пісіреміз.
Сипаттамасы Кремді бөлек дайындаймыз: 200 грамм сары май, 1 стакан қант, 3 стакан қаймақ, какао қызарғанша. Кремді шайқаңыз. Дайындау: Біз тағы бір қабыршақты / тортты аламыз, оны кілегейге батырамыз, науаға қоямыз, нәтижесінде үлкен тасбақаның қабығын еске түсіретін жарты шар пайда болады. 4 жағынан біз таразының бойымен жағамыз - бұл тасбақаның аяқтары (олар да кілегейге батырылады, тағы бір шелпек тасбақаның басы орналасқан жерге қойылады. Осыдан кейін тортты салқындатсаңыз, одан жаман болмайды.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить "Тасбақа" торты пошаговый рецепт с фото. Время приготовления составляет 30 мин. Из продуктов вам понадобятся Біз 7 жұмыртқа, 2 кесе қант, 1 шай қасық сода, 2,5 кесе ұн аламыз, араластырамыз, 30 минут қоя тұрамыз. Біз келесідей пісіреміз: Парақтарды аламыз, оларды сары маймен майлаймыз, қамырды ас қасықпен жағамыз. Ол таралып, тасбақаның болашақ "қабығының" жұқа дөңгелек қабыршақтарын құрайды. Біз парақтарды пирожныйлармен пісіреміз.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz
