"Тасбақа" торты
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты30 минут
Өнімдер Біз 7 жұмыртқа, 2 кесе қант, 1 шай қасық сода, 2,5 кесе ұн аламыз, араластырамыз, 30 минут қоя тұрамыз. Біз келесідей пісіреміз: Парақтарды аламыз, оларды сары маймен майлаймыз, қамырды ас қасықпен жағамыз. Ол таралып, тасбақаның болашақ "қабығының" жұқа дөңгелек қабыршақтарын құрайды. Біз парақтарды пирожныйлармен пісіреміз.
Сипаттамасы Кремді бөлек дайындаймыз: 200 грамм сары май, 1 стакан қант, 3 стакан қаймақ, какао қызарғанша. Кремді шайқаңыз. Дайындау: Біз тағы бір қабыршақты / тортты аламыз, оны кілегейге батырамыз, науаға қоямыз, нәтижесінде үлкен тасбақаның қабығын еске түсіретін жарты шар пайда болады. 4 жағынан біз таразының бойымен жағамыз - бұл тасбақаның аяқтары (олар да кілегейге батырылады, тағы бір шелпек тасбақаның басы орналасқан жерге қойылады. Осыдан кейін тортты салқындатсаңыз, одан жаман болмайды.