Маринадталған жұмыртқа
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Жұмыртқа 2 дана., пияз 10, соя соусы 30 (25 бөлек беріледі), арақ 10, ақжелкен 10, қант 20, аскөк 10, жұлдызды анис, хош иісті бұрыш, даршын, қалампыр, тұз.
Сипаттамасы Тауық немесе үйрек жұмыртқасын 10-12 минут қайнатады, салқын суға батырады, қабығынан тазартады, бірнеше жерден шаншып, қайтадан соя тұздығы, арақ, жұлдызды анис, хош иісті бұрыш, даршын, қалампыр, зімбір, ақжелкен қосып 10-15 минут суда қайнатады. , аскөк. Жұмыртқалар тілімдерге кесіліп, желдеткішпен табаққа салынады.