"Виктория" бисквитті тәтті тоқаш
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты20 минут
Өнімдер
Сипаттамасы 170 г қант ұнтағы, 170 г сары май немесе маргарин, 170 г ашытқы ұны (немесе 1 шай қасық ашытқы қосылған қарапайым ұн), 3 жұмыртқа, 1 шай қасық ваниль ұнтағы, 1/2 алыңыз. кесе сүт. Ұнды електен өткізіңіз. Сары майды тоңазытқышта 1 сағат суытыңыз. Сары май мен қант ұнтағын сүртіңіз, жұмыртқаны бір -бірлеп қосып, қоспаға шайқаңыз. Егер қоспасы ұйып кете бастаса, аздап ұн қосыңыз. Қоспа тамшылар түрінде ағып кетуі үшін сүтті қосыңыз, аздап қосыңыз. 2 кішкене табаны майлаңыз (диаметрі шамамен 7 см) және қоспаның әр жартысында жарты жолда тұрыңыз. Ыстық пеште 20 минут пісіріңіз, суытыңыз. (губка торты 4-5 күнге жетеді). Бұл тортты жұмыртқасыз дайындауға болады, содан кейін 1/2 шай қасық ас содасы қосылады.