Халвайтар (Тұздық)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Бидай ұны 100
қант 30
құйрық майы 100
қант 30
құйрық майы 100
Сипаттамасы Ұнды еріген құйрық майына қызарғанша қуырады, қою қаймақ консистенциясына дейін ыстық сумен сұйылтады, қант енгізеді және тұздықты баяу отта 20-25 минут қайнатады, үздіксіз араластырады. Халвайтар шелпекпен немесе ораммен бірге беріледі.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Халвайтар (Тұздық) пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся Бидай ұны 100, қант 30, құйрық майы 100. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz