Кремі бар бисквитті торт
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 5 жұмыртқа, 1 кесе ұн, 1 кесе қант. Крем үшін: 8 сарысы, 1 стакан қант, 1 стакан сүт, 1 бөтелке кілегей, 2/3 кесе қант ұнтағы, дәміне қарай ванилин, 1 шай қасық желатин. Сарысын ақ қантпен сүртіңіз, ұн қосыңыз, үстіне белки тік көбікке шайқаңыз, жоғарыдан төмен қарай ақырын араластырыңыз және осы массадан 3 бірдей торт пісіріңіз. Кремді дайындаңыз: 8 сарысын қантпен сүртіңіз, араластырыңыз, ыстық сүтпен сұйылтыңыз, буға қойыңыз және қайнатыңыз, масса қалыңдағанша және қасықта қалың жабын қалғанша үздіксіз араластырыңыз. Оттан алыңыз, суытыңыз және араластыра отырып, ванилин қосыңыз. Кремді шайқаңыз, қант ұнтағын қосыңыз, жұмыртқа кремімен араластырыңыз, 1/2 стакан суда еріген желатинді құйыңыз. Алынатын пішінде кремді түбіне, үстіне бисквит тортын салыңыз да, барлық торттарды кезекпен салыңыз да, үстіне кремді салыңыз. Суыққа 2 - 3 сағатқа қойыңыз, қызмет көрсетер алдында табаққа салыңыз да, жеміс шырынын, жақсырақ апельсин шырынын құйыңыз.