Картоп крахмалы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Біз шырынды біраз уақыт тұндыру үшін қоямыз (крахмал тұнғанша). Содан кейін сұйықтықты ағызып, ағын сумен толтырып, араластырамыз. Егер сізде мұны бірінші рет жасауға уақыт болмаса, онда крахмал қарайып кетеді. Сондықтан біз бірнеше рет қайталаймыз.
Сипаттамасы Менің кішкентай картоптарым. Тазалаудың қажеті жоқ. Біз электр қысқышын аламыз, (біз отандық орталықтан тепкіш машинаны қолданамыз). Біз ол арқылы картопты өткіземіз. Одан бізге сүзілмеген шырын қажет емес. Целлюлозаны тастауға болады. Одан картоптан құймақ жасауға тырыспаңыз, жабайы көңілсіздік сізді күтеді. Шырын пластикалық немесе эмальданған ыдыстарға жиналады. Тегіс бетті газетпен жауып, үстіне шикі крахмал құйамыз. Және ол құрғағанша кептіреміз.