Қарақұмық ботқасынан тартылған ет қосылған қуырылған шошқа,
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы омлет пен ветчина Шошқаның ұшасынан басы мен аяғынан басқа барлық сүйектерді алып тастаңыз, тартылған етті дайындаңыз (0,5 кг қарақұмық ботқасы май, тұз, 100 г пісірілген ветчина немесе тіл, 2 омлетті қуырыңыз: біреуі - 2 ақуыздан, екіншісі - 2 сарысы, қара бұрыш, ақжелкен қосыңыз). Фаршты толтыру тәртібі келесідей: қарақұмық ботқасы, ветчина, омлет. Кесуді қарақаттың жапырақтарымен салыңыз, ішіне бұрыш, лавр жапырағын қосыңыз.